Een werk wegdoen... voelt als
afscheid
UREN, DAGEN, WEKEN... IK STOP VEEL LIEFDE EN ENERGIE IN MIJN WERKEN

MEER DAN EEN SCHILDERIJ

Graag ontmoet ik jou, de nieuwe eigenaar. Dan vertel ik je over dat ene streepje, die lastige schaduw.
Mijn werk komt dan tot leven, waarmee ik het hopelijk nog waardevoller voor je maak.
INTERESSE IN MIJN WERK?
Verkoop / verhuur / expositie / kunstuitleen / jouw opdracht...?

Uiteraard vind ik het prachtig om als kunstenaar te zien dat anderen interesse hebben in mijn werken. Met trots heb ik al schilderijen verkocht, in opdracht gemaakt en in enkele galerijen mogen exposeren.

Trots, omdat ik veel tijd en passie in de ontwikkeling van mijn werken stop. Soms dagenlang geconcentreerd op dat ene puntje: het moét kloppen. Dus een schilderij weg doen geeft altijd beetje een klein gevoel van afscheid. Maar wel in de wetenschap dat iemand anders er hopelijk vaak van geniet.

Als je op enige wijze interesse hebt in mijn werk, neem dan gerust contact met me op om je wensen te bespreken. Enkele van mijn werken zijn (nog) te koop, maar natuurlijk kun je ook één of meerdere schilderijen (tijdelijk) huren als kunstuitleen in Baarn voor jouw bedrijfsruimte, (privé-) expositie of anderszins.

Of heb je een bepaald beeld dat je graag terug wilt zien in een nieuw soft pastel schilderij? Laten we kennis maken, dan vertel ik je graag meer over mijn werken, hoe ze tot stand komen en wat ik mogelijk voor je kan betekenen.

Contact
Ik hoor graag van je
Persoonlijk contact is altijd fijner. Stuur je me een berichtje?
Dan laat ik snel iets van me horen, bijvoorbeeld voor:

Kunstuitleen Baarn

Total: